slide 1
slide 1
slide 1
slide 1

Blog

Ferestre de TOP in Romania

Ferestre de TOP in Romania

Singurul profil fabricat special pentru trei sticle !

Ferestrele pvc realizate din sistemul de profile SALAMANDER bluEvolution, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei pvc.

Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENTA ENERGETICA, PROTECTIA MEDIULUI.

Sistemul de profile bluEevolution este dedicat pentru fabricarea de tamplarie pvc de noua generatie. Combinatia dintre profilele bluEevolution, feroneria de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 60 mm duc la realizarea celei mai performante fereastre pvc existenta la ora actuala, aducand o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica.

Latimea ingusta vizibila de 118 mm, ofera spatii vitrate generoase care la rindul lor aduc castiguri solare printr-un grad ridicat de incidenta a luminii, aspect deosebit de important în cazul ferestrelor montate la case pasive.

Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf = 1,0 W/m2K cu armatura standard si se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armatura Thermtec. Sistemul de profile asigura un transfer sigur a sarcinii chiar si la greutati mari ale sticlei printr-o proiectare speciala a camerelor de armare.

Este disponibil cu cerceveaua   ROTUNGITA – 102 mm – cu protectie pe garniture la acelasi prêt pentru a fi competitivi si in acest sens

Capacitatea de reciclare a profilelor este de 100% datorita materialului plastic de calitate de prima clasa. Sistem conventional de profile din PVC-otel pentru ferestre albe si colorate avand marele avantaj de a nu determina limitari formale sau functionale.

Sistemul de etansare cu doua garnituri de tamponare si o garnitura de mijloc, doua din cele trei fiind pozitionate pe cercevea. Clasa RAL ,,A” pentru toate profilele din sistem, cea mai buna calitate de marca fabricata in Germania. Pe langa alb sunt disponibile ferestre pvc intr-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata de tamplarie pvc termoizolanta.

Salamander este cu un pas inainte respectand inca de acum norma germana En Ev 2012 care prevede folosirea unor sisteme de profile cu coeficient termic de 1w/mpk .