slide 1
slide 1
slide 1
slide 1

Plase anti-insecte


Ne dorim sa avem clienti multumiti, de aceea ePVC are o gama variata de plase contra insectelor. Acestea asigura linistea celor ce stau relaxati cu geamul deschis. Plasele contra insectelor le puteti folosi atat acasa cat si in institutii. Acestea sunt de mai multe tipuri:

 • Plasa 1

  Plase fixe

  Plase anti-insecte fixe. Este recomandat ca plasa sa fie folosita la o ferestra care nu obisnuiti sa o deschideti, deoarece este prinsa cu niste clame ce nu permit deschiderea. Puteti sa o asamblati pe timp de vara cand deschideti geamul mai des si sa o dezasamblati iarna cand nu o sa fie nevoie de geamul deschis.

 • Plasa 1

  Plase pe balamale

  Plase pe balamale. Cadru din aluminiu vopsit in camp electrostatic in culorile alb sau maro. Va ajuta sa scapati de deranjul facut de insecte, o plasa practica dar si eficienta , avand spatii extrem de mici prin care nu pot patrunde mustele, dar prin care veti putea vedea afara.

 • Plasa 1

  Plase tip rulou

  Plase tip rulou. Aceste plase ofera un aspect placut casei, dar sunt si eficiente avand o plasa tip sita, ignifuga, rezistenta, indiferent de conditiile meteo. Aveti avantajul de a strange plasa in interiorul casetei atunci cand nu o mai folositi. Un produs ce se bucura de o siguranta maxima de functionare pentru ca nu are piese din plastic ce s-ar putea sparge.