slide 1
slide 1
slide 1
slide 1

Blog

Schuco – ferestre, usi din PVC

Schuco – ferestre, usi din PVC

Alukönigstahl Romania – Schüco lanseaza o companie care se va ocupa exclusiv de solutii arhitecturale inovative din PVC 

Schuco – ferestre, usi din PVC

Schuco – ferestre, usi din PVC

Aluköenigstahl Romania anunta lansarea in cadrul Expozitiei Internationale pentru ferestre, usi si fatade de la Nurenberg – Fensterbau Frontale 2016 – a companiei Schüco Polymer Technologies KG, detinuta 100% de Schüco. Compania isi propune sa aduca pe piata – sub brandul Schuco – solutii avangardiste pentru ferestre, usi si usi glisante din PVC

Cu ocazia lansarii, compania a prezentat noul sistem twin, o noua solutie arhitecturala din PVC pentru ferestre si usi, caracterizat mai ales prin prelucrare simpla, eficienta si flexibila. Din punct de vedere tehnic, constructia profilului cu adancime de 82 mm convinge prin simplitate si flexibilitate.

O tehnologie inovatoare pentru garnituri si un sortiment bogat de profile de montaj si de cuplare sunt argumente importante pentru prelucratori. Cerintele privind eficienta energetica sunt realizate prin izolare termica ridicata, care, la solicitarea clientului se poate aduce pana la nivel de casa pasiva.

Sistemul puncteaza si pentru design: se poate combina cu finisajul metalic exclusivist al suprafetelor Schüco AutomotiveFinish.

La expozitie, compania a prezentat si alte produse noi:  noul sistem de ventilare, care completeaza gama de solutii de ventilatie descentralizata, Schüco VarioTec Air, inovativa feronerie pentru ventilatie, care mareste familia Schüco VarioTec, Light Silver, Deep Bronze si Metallic Black, care imbogatesc paleta de culori Schüco AutomotiveFinish .

In plus, compania pune la bataie noi solutii in ceea ce priveste accesoriile, gama de infoliere, masini si utilaje, programe de calcul si studii, toate argumente pentru a sustine grija constanta pentru inovatie.